Dansepar med maedaljer.
Bagest fra venstre Julie Christensen, Victor Lindholm, Karen Marie Albrecht Olesen og Søren Albrecht Olesen. Forrest Freja Machholdt. Mads Hansen, Kirstine Linkhuse og Victor Horslev.

Danserne fra Sorø DanseForening havde en stor danseweekend med standarddans. Lørdag med med mange topplaceringer ved Vinter Cup og søndag med  medaljer ved de sjællandske mesterskaber .

Nogle af Sorøs dansepar stillede op i Vinter Cup 2017, en åben turnering i standarddanse i Vejle lørdag den 28. januar. Her fik de følgende placeringer:

Børn I talent: 1. plads til Mads Hansen – Freja Marchholdt.

Junior I konkurrence: 1. plads til  Oscar Lindholm – Eva Hansen.

Ynglinge Konkurrence: 1 plads til Victor Lindholm – Julie Christensen.

Voksne Konkurrence: 2 plads til Søren Albrecht Olesen – Karen Marie Albrecht Olesen.

Sjællandske medaljer

SM i standard blev danset i Ravnsborghallen i Køge dagen efter. Her hentede Sorø fire medaljer:

Guld til Victor Horslev og Kirstine Linkhuse i Børn II rekruttering rk.

Sølv til Mads Hansen – Freja Marchholdt i Børn I Talent rk.  Også sølv  i Ynglinge Konkurrence række ved Victor Lindholm – Julie Christensen.

Søren Albrecht Olesen – Karen Marie Albrecht Olesen tog bronze i Voksne Konkurrence række.

2016: 3 Sjællandsmesterskaber i Standard
2015: Medaljer til Sorø ved SM
2014: 4 medaljer til Sorø ved SM
2013: 5 medaljer ved SM i standard